Rijksmonument of beschermd aangezicht herstellen

Is uw pand aangemerkt als rijksmonument of beschermd aangezicht? En is het houtwerk van de balkons aan een opknapbeurt toe, maar dan wel terug naar de originele staat? Dus echt herstel en geen vernieuwing, of zo min mogelijk?

Monumentaal Balkon Restaureren - Houtdraaiwerk - Timmerwerk

Houtdraaien en monumentaal timmerwerk, de oude ambachten

Bij het herstellen van monumentale balkons komen twee oude ambachten samen die wij al jaren uitvoeren. Houtdraaiwerk en monumentaal timmerwerk. Dit zijn specialistische en ambachtelijke werkzaamheden waarmee wij echt het verschil kunnen maken bij een monumentaal herstel.

Restauratie en herstel monumentaal balkon - Jos Bloem - Groningen

Compleet herstel monumentale balkons

Bij het herstellen van een compleet balkon is het erg prettig dat het gehele project door één partij wordt uitgevoerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat al het werk volgens de standaarden van monumentaal vakwerk wordt uitgevoerd. Immers, als de afwerking of het schilderwerk niet volgens de juiste standaarden gebeurt is het zonde van al het timmerwerk en de nieuwe elementen in het balkon.

Voor het herstellen van monumentale balkons leveren wij een compleet product. Van demontage tot houtdraaien tot het terugplaatsen van het uiteindelijke balkon bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over onze houtdraaierij of over monumentaal timmerwerk? Aarzel niet en neem contact met ons op, we staan u graag te woord!

Complete Restauratie van een monumentaal balkon - Groningen - Bloem Facilitair

Onze Houtdraaierij

Ambachtelijk herstel van monumentale balkons door Bloem Facilitair uit Groningen

Onze houtdraaierij levert voornamelijk maatwerk met een hoge mate van ambacht. Hierin realiseren we de unieke wensen van onze klanten en dragen we vaak bij aan restauratie van monumenten. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om van uw project weer een mooie blikvanger te maken!

Bekijk onze houtdraaierij »

Bloem Facilitair

Als basis van ons handelen hanteren we vier kernwaarden:

  • Dienstbaarheid
  • Vakmanschap
  • Correctheid
  • Veiligheid