Referenties

Wat onze klanten van ons vinden:

Bloem Facilitair staat altijd voor ons klaar. De medewerkers zijn accuraat en gaan doordacht te werk. Zeer prettig in een omgeving waar veiligheid bovenaan staat.

 

−−− Jos Pelzer, Manager operations Hertel Industrial Services

In 2000 koop je een boerderijtje in Schildwolde en dat verbouw je en richt je in op een wijze zoals die past in het leven als pensionado´s in je geboortestreek Slochteren en dus op de gasbel. in 2012 en 2013 wordt er bevingschade geconstateerd. Via onze aannemer komen we terecht bij zijn zoon,Jos Bloem, van aannemersbedrijf Bloem Facilitair. Hij maakt een offerte op basis van het schaderapport. Na het akkoord hierop wordt begonnen met de herstelwerkzaamheden, zowel binnen als buitenshuis. De scheuren in de buitenmuren worden op een vakkundige manier hersteld, er wordt wapening aangebracht en nadat er opnieuw is gevoegd valt nauwelijks nog te ontdekken waar de schade is geweest. Dan binnenshuis, in 5 vertrekken en centrale gang worden scheuren gerepareerd. Het is onvermijdelijk dat dit gepaard gaat met overlast. Meubilair verplaatsen, afdekken met folie. Het stof in huis valt reuze mee door het gebruik van een geavanceerde stofzuiger. De professionele wijze waarop de werkzaamheden in goed overleg met ons worden verricht en de bescheiden wijze waarop de werklui zich in ons huis bewegen zorgen ervoor dat de onvermijdelijke overlast gemakkelijk kan worden geaccepteerd. Na het stuccen en schilderen valt niet meer waar te nemen waar de scheuren zaten. Wanneer er weer bevinschade zal optreden, en helaas is het reëel om dat te vrezen, staat nu al vast dat de aannemer Bloem Facilitair zal zijn.

 

−−− Kasper Doornbusch

Jos Bloem is een vakman die niet alleen doet wat hij belooft, maar daarnaast ook adviseert als hij denkt dat het beter, mooier of anders kan!

 

−−− Diana Visser-Rowaan Facility manager Groningen Seaports

Voor Jos was het de eerste keer dat hij met kunststof werkte. Hij heeft een voorkeur voor hout. Wat dat betreft zag hij het als een project om te leren. Daarnaast heeft hij onze schoorsteen opnieuw gevoegd en voorzien van een fraaie kap. Jos is niet snel tevreden over zijn werk en daarvan pluk je als klant de vruchten. Alles is perfect gegaan. iedereen die het ziet beaamt dat het hele huis er van is opgeknapt. We zijn ook blij met goede adviezen die Jos ons gaf. Bij witte goten horen witte afvoerpijpen. Zulke details maken het net “af.” Wij kunnen Jos Bloem zeker aanraden. Een extra pluspunt is wat ons betreft ook zijn zorgvuldig omgaan met de klant om misverstanden en onduidelijkheden te voorkomen of op te lossen. Een volgende keer is hij nadrukkelijk weer in beeld.

 

−−− Familie Hamminga Wagenborgen

Jos heeft voor ons een trapgat- en traphekwerk gemaakt.Hij heeft later een doorgang in onze woonkamer afgewerkt. Wij hebben een niet standaard, oud en scheef huis. Jos komt met goede ideeen over hoe het resultaat het best zal uitpakken. De afwerking heeft een hoog niveau. Hij is een vakman! Wat in de bouwsector opvallend is, is dat Jos communiceert met zijn klant en ook de afspraken nakomt. Bij afwijking van het plan, overlegt hij dit tijdig. Dank je Jos.

 

−−− Marcèle van Kerkvoorde, Froombosch

Goed werk, staan voor je werk en een flexibele opstelling zijn de kernwoorden waarom wij kiezen voor Bloem Facilitair.

 

−−− Huib Meinardi, Meinardi Tuinbouw V.O.F.

Op onze monumentale boerderij de GAYKEMAHEERD, heeft Jos al veel onderhouds- en restauratiewerk verricht zoals o.a. een strak plafond als ondergrond van een ornamenten plafond, diverse sierlijsten vervangen en nu het maken van nieuwe originele ramen en het aanbrengen van monumentenglas. Jos denkt goed mee in de hoge kwaliteit die wij vragen, geeft suggesties en levert die kwaliteit vervolgens. Hij gaat problemen nooit uit de weg, streeft naar een mooi resultaat en tevreden klanten. Bij verschil van inzicht duikt hij in de boeken, raadpleegt deskundigen, koppelt terug en brengt eventueel veranderingen aan waardoor er altijd een hoogst haalbaar resultaat is! Vooral dit laatste is zijn grote kracht omdat hij nergens voor wegloopt. Daarnaast is hij nog eens prettig in de omgang en heeft hij (bijna) altijd een goed humeur......een leuke bijkomstigheid! Kortom wij zijn zeer tevreden klanten en trots op het resultaat!

 

−−− Johan en Irma de Joode

Holthausen groep, (gassen, brandbeveiliging, gasbenodigdheden en opleidingen) heeft sinds 2007 gekozen voor Bloem Facilitair, en in hun gevonden wat wij zochten. Wij zijn een bedrijf wat hard groeit en heeft hiermee een goede partner aan Bloem Facilitair Bloem Facilitair denkt met ons mee,als het gaat om verbouw en uitbreiding van onze gebouwen, en heel belangrijk ontzorgt ons, denkt mee naar de toekomst. We hebben uitstekende ervaringen met Bloem Facilitair, en waarderen de persoonlijke benadering, en service gerichtheid. Mocht u onze ervaringen over Bloem Facilitair willen weten? Dan sta ik u graag persoonlijk te woord.

 

−−− Stefan Holthausen, Algemeen directeur Holthausen B.V.

Door Vitesse Textielreinigers ben ik getipt over Bloem Facilitair. Jos heeft voor mij een kast gemaakt. Opvallend is dat hij erg veel waarde hecht aan de kwaliteit die hij aflevert. Daarna heeft hij nog een aantal klussen in mijn winkel gedaan. Jos blijkt een man van zijn woord. Hij is stipt en snel. Voor mij een reden om hem ook bij volgende klussen in te schakelen.

 

−−− Frits van der Heide, Albert Heijn van der Heide Groningen

Maatwerk in meubelen gecombineerd met ambachtelijk houtdraaiwerk. en afspraken waar we van op aan kunnen. Dit zijn eigenschappen van Bloem Facilitair die waardevol voor ons bedrijf zijn.

 

−−− Herman Untied, Vorm Martini

Ik heb met Bloem Facilitair samengewerkt in verschillende ondernemingen waar hygiene en netheid (levensmiddelen, HACCP-, BRC- en IFS-systemen) erg belangrijk zijn. Kennis van zaken en van de klant in combinatie met zijn snelheid en het niveau van (af)werken maken ze uniek en kan ik ze van harte aanbevelen.

 

−−− U.J. Vast, eigenaar Bakery Academy

Nadat Jos een garage voor ons gebouwd had,was er een nieuwe uitdaging. Na veelvuldig overleg en strakke planning de kap vervangen. De prettige ervaring is dat alles klopte en snel weer wind en waterdicht was in 3 dagen.Het was een prettige werksfeer,doortastend en het type van "niet lullen maar poetsen (timmeren) " Enige nadeel was dat jos altijd 3 klontjes suiker in zijn koffie moest.

 

−−− A.J. Wicherts, Siddeburen

Bloem Facilitair is een betrouwbaar en vakkundig bouwbedrijf dat al meerdere klussen voor ons bedrijf gedaan. We zijn super tevreden over het werk dat hij aflevert. Betrouwbaar, redelijk geprijsd, vakkundig, vriendelijk. Jos houdt zich aan zijn afspraken en reageert tijdig als je hem belt.

 

−−− Wim Dijkstra, eigenaar Vitesse textielreinigers Appingedam

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Vergeet ook niet ons te volgen op Facebook voor het laatste nieuws!

Bekijk meer van onze projecten Neem direct contact met ons op